با توجه به دانش و تجربه می توانیم وب سایت های مورد نظر شما را طراحی و بصورت آفلاین به شما تحویل دهیم . منظور از آفلاین آن است که می توانید وب سایت های خود را بر روی رایانه خود تست و ارزیابی نمایید. اغلب دانشجویان محترم این نگرانی را دارند که چگونه می توان بدون نیاز به اینترنت وب سایت های خود را به اساتید خود نشان دهند، در نتیجه با توجه به آفلاین بودن طراحی وب سایت ، دیگر نگران مباحث آنلاین بود و یا خرید هاست و دامنه های متعدد نباشید.
از آنجایی که گروه تحقیقاتی طلوع چندین سال است که در این راه گام نهاده و پروژه های متعددی را برای بسیاری دانشجویان محترم تهیه نموده است، محققین این گروه از تجربه ی کافی برای بکار گیری نرم افزار ها و زبان های برنامه نویسی لازم را به منظور تهیه وب سایت های تحقیقاتی و پروژه ای برخوردار هستند.
قبل از آنکه بخواهیم در مورد زبان های برنامه نویسی و نرم افزار های مربوطه صحبتی کنیم لازم است در مورد انواع وب سایت هایی که اساتید در دانشگاه ها از دانشجویان مطالبه میکنند صحبت کنیم. در مجموع دو مدل وب سایت مد نظر اساتید محترم قرار دارد: وب سایت های ایستا و وب سایت های پویا.
این مدل وب سایت ها به آن دلیل ایستا می نامند که هیچ بانک اطلاعاتی را پشتیبانی نمی کنند و صرفا تعداد مطالب موجود در وب سایت ها با تعداد صفحات وب سایت برابری می کند . به عبارت دیگر به ازای هر مطلب جدید، در این مدل طراحی، می بایست یک صفحه وب جدید نیز تولید نمود. وب سایت هایی که تنها از زبان های HTML | CSS استفاده می کنند در محدوده ی چنین وب سایت هایی قرار میگیرند.
محتوای سایتهای داینامیک بعد از طراحی توسط افراد عادی که دسترسی به سیستم مدیریت محتوای سایت را داشته باشند قابل تغییر است. زبان برنامه نویسی وبسایتهای پویا میتواند براساس نیاز متفاوت باشد اما عمدتاً از زبانهای ASP، ASP.Net و Php استفاده میشود و از زبانهای کمکی CSS و Silver light و یا Ajax برای ایجاد قابلیتهای ویژه نیز بهره گرفته میشود.
اساتید دانشگاه اغلب به دو زبان معروف ASP.NET . PHP علاقه نشان میدهند و مایل هستند تا دانشجویان با استفاده از این دو زبان وب سایت خود را طراحی نمایند . ما نیز بر اساس تجربه از پروژه های پیشین این دو زبان را اساس کار اصلی خود قرار داده ایم.
البته در کنار زبان های ذکر شده ، زبان هایی مثل CSS و Ajax و جاوا اسکریپت نیز در اکثر وب سایت ها استفاده خواهند شد . این زبان ها ، زبان های کمکی می نامند زیرا با استفاده از این زبان ها می توان منو های آبشاری ، اسلاید های نمایشی زیبا و غیره را طراحی نمود .
برای پروژه های دانشگاهی اساتید محترم تاکید زیادی بر روی انتخاب ابزارهای طراحی وب سایت دارند . نرم افزار visual studio و sql server از جمله نرم افزار های مطلوب اغلب اساتید محترم می باشد . در کنار این نرم افزار ها برخی از اساتید نامی از نرم افزار های page maker ، dream weaver نیز می برند که گاهی لازم است دانشجو برای طراحی وب سایت خود از این نرم افزار ها نیز بهره گیرد . در کنار تمامی این نرم افزار ها ، نرم افزار adobe flash نیز به منظور تولید گرافیک های متحرک و تبلیغات درون وب سایت ها ، از اهمیت بالایی برخوردار است . اساتید محترم گروه تحقیقاتی طلوع از آنجایی که سالهاست در این راه گام نهاده اند، با تمامی مشکلات و چالش های پیش روی شما دانشجویان محترم اشنا می باشند و می توانند کارهای تحقیقاتی مربوط به حوزه وب سایت و طراحی وب سایت شما دانشجویان عزیز را در کمترین زمان ممکن انجام دهند .