موضوعات پایان نامه مهندسی شهرسازی | برنامه ریزی و طراحی شهری
موضوعات پایان نامه مهندسی شهرسازی | برنامه ریزی و طراحی شهری
اکتبر 6, 2014
مشاوره و انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری مهندسی صنایع
موضوعات پایان نامه مدیریت کیفیت | بخش دوم
اکتبر 6, 2014
مشاوره و انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری مهندسی صنایع

مشاوره و انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری مهندسی صنایع

ارائه یک مدل ریاضی چند هدفه برای افزایش کیفیت در یک زنجیره تامین سه سطحی با تنوع محصول:

مدل ارائه شده در این تحقیق، یک مدل چهار سطحی در زنجیره تامین است و در خلال آن بر خلاف اغلب تحقیقات در این حوزه که تنها به بحث کمیت هزینه/سود اشاره دارند به ضرورت کیفیت و رضایت مشتری نیز پرداخته شده است. برای این منظور، تعدادی از مکان­های کاندید برای ۲ سطح ذیل وجود دارند:

  • مراکز توزیع عمده و جمع­کننده مرجوعی­ها
  • مراکز توزیع خرده فروشی

برای شکل دادن به پیکربندی زنجیره، فرض خواهد شد که هر یک از خرده­فورشان می­توانند به دو صورت وجود داشته باشند. دسته اول خرده فروشانی هستند که متعلق به شرکت نبوده و ممکن است اطلاعات کمی از بازخور[۱]های مشتریان را اعلام نمایند و از سوی دیگر می­توان مکان­های احداثی را در نظر گرفت که قادر است تا خرده­فروشی­هایی با برند زنجیره شکل دهد و کاملاً در اختیار شرکت باشد که قاعدتاً می­توانند بواسطه ارتباط بسیار نزدیک­تر با سایر عوامل زنجیره، بازخورهای کامل­تری را ارئه نمایند. این بازخورها را می­توان زمینه­ساز درک نیازمندی­های آتی مشتریان تلقی نمود و هر چه این مراکز در مناطقی ایجاد شوند که بتوانند مشتریان بیشتری را جذب نمایند می­توانند بازخورهای مناسبتری ارائه نمایند. نقش مراکز توزیع عمده نیز برگشت دادن این اطلاعات به سمت تولیدکننده است. از سوی دیگر مراکز توزیع عمده موظف هستند تا کالاهای مرجوعی را دریافت داشته و بر روی آن دوباره­کاری[۲] اننجام دهند؛آنچه که به لحاظ کیفیت مهم است، میزان تطابق محصول با انتظار مشتری است که در این مراکز مشخص می­شود. به عبارت بهتر، مخشص می­شود که چه کارکردهایی یا چه قطعاتی بیشترین مشکلات را در کالاهای مرجوعی دارند.

از آنجا که در مقاله ارائه شده، ضرورت یکپارچگی با تامین کننده در نظر گرفته شده است لذا این امر در قالب هزینه منبع­یابی (یافتن تامین کننده) لحاظ شده است به نحوی که هنگام تشکیل پیکربندی زنجیره، می­توان انتظار داشت که از یک تامین کننده، کلیه قطعات تهیه شود یا هر قطعه بر حسب ضرورت از بهترین تامین کننده تامین شود.

به منظور ایجاد یکپارچگی بین دورن زنجیره نیز از مراکز توزیع عمده استفاده شده تا مسئولیت یکپارچه نمودن توزیع بین خرده فروشان را در نظر گرفته و نیز جریان اطلاعات و مالی را در زنجیره فراهم سازد.

حال باید در یک مدل ریاضی دو هدفه به بهینه سازی همزمان دو هدف پرداخت: سود و کیفیت. این دو گاهی به یکدیگر کمک می نمایند و گاهی نیز در مقابل هم قرار می­گیرند. به عنوان مثال اگر مرکز خرده فروشی احداث شود هزینه دارد ولی در عین حال می­تواند بازخورهای مناسبی از نظرات مشتریان آن منطقه ارائه نماید که در طولانی مدت نیز می­تواند سبب کاهش مرجوعی شود.

استفاده از تحلیل SWOT در کنار کارت امتیازی متوازن برای تشخیص مشکلات فعلی مدیریت کیفیت در حوزه تولیدی و ارائه راهکارهایی برای بهبود وضعیت: مطالعه موردی صنعت خودرو[۳]:

یکی از مهمترین ویژگی­های هر مجموعه تولیدی، پاسخ به نیازهای مشتریان کنونی خویش است. یکی از تعاریف مهم در حوزه کیفیت مربوط به دکتر ژوران است که معتقد است کیفیت یعنی برابری محصول با خواست مشتری. در چنین شرایطی این تحقیق درصدد خواهد بود به کمک یک ارزیابی عملکرد مناسب در قالب کارت امتیازی متوازن (BSC) و سپس استفاده از ابزارهایی نظر AHP فازی سبب خواهد شد تا بتوان به کمک ماتریس SWOT نسبت به شناسایی راهکارها و نیز مخاطرات اقدام نمود.

استفاده از روش تحلیل شبکه سلسله مراتبی[۴] برای شناسایی و تحلیل وضعیت کنونی کیفیت اقلام تعهدی پروژه­: مطالعه موردی در صنعت ساختمان:

یکی از سه عاملی که تعیین کننده قلمرو هر پروژه­ای است را می­توان مبتنی بر کیفیت در کنار زمان و هزینه دانست. کیفیت اقلام تعهدی یک پروژه یکی از زمینه­هایی است که می بایست توجه بیشتری بدان شود. در چنین شرایطی این تحقیق درصدد است تا رویکردی را مبتنی بر تئوری تصمیم گیری فازی ارائه نماید تا بتواند با شناسایی مهمتری شاخص­ها، رتبه بندی آنها و تدوین مدلی برای ارزیابی، مدیریت پروژه های ساختمانی را هدایت نماید.

ارائه یک مدل برنامه­ریزی آرمانی جهت تخصیص مناسب فعالیت­های بهبود در سازمان مبتنی بر مدیریت کیفیت و چرخه PDCA:

چرخه PDCA به عنوان زیربنای اصلی مدیریت کیفیت جامع توانسته است پروژه­های بهبود کیفیت را هدایت نماید اما همواره این سوال پیش می­آید که آیا باید همه این اقدامات را همواره با هم انجام داد یا باید برخی را در یک فاز از چرخه PDCA داشت و برخی دیگر را در چرخه های دیگر تا بتوان شاخص­های مختلف را بهبود داد. در چنین شرایطی، برنامه ریزی آرمانی کمک خواهد نمود تا بتوان بین زمان، هزینه، منابع و نیز منافع آنها توازنی مناسب ایجاد نمود.

[۱] Feedback

[۲] Rework

[۳]این مطالعه دارای یک مقاله به عنوان زیربنای علمی نیز هست.

[۴] Analytical Network Processing (ANP)

برای دریافت موضوعات جدیدتر و کامل تر و  مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

ضمنا این بخش تازه افتتاح شده است و در آینده نزدیک پربارتر خواهد بود. پس دوباره به ما سر بزنید.

کلمات کلیدی: بانک موضوع پایان نامه مدیریت کیفیت -بانک موضوعات پایان نامه مدیریت کیفیت – موضوع پایان نامه مدیریت کیفیت -موضوع جدید پایان نامه مدیریت کیفیت -موضوعات پایان نامه مدیریت کیفیت – موضوعات جدید پایان نامه مدیریت کیفیت.

TMRG
گروه تحقیقاتی طلوع با هدف ارائه آموزش و مشاوره با روش های نوین در زمینه رشته های علوم انسانی، علوم پایه و رشته های فنی و مهندسی پایه گذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.