شناسایی، دستهبندی و تحلیل رفتار گروههای مخاطب در طرح تحول سلامت به منظور پیش بینی آتی:
استفاده از ابزارهای نوین دادهکاوی که میتوانند اولاً قوانین موجود در بین دادههای کنونی را شناسایی نموده و به فهم رفتارها و شرایط “اگر-آنگاه[۱]” کمک نمایند[۲] و ثانیاً به کمک در اختیار داشتن چندین دوره از داده، با بررسی رفتار گذشته و این قوانین به بررسی و پیش بینی آتی بپردازند، سبب شده است تا دریچه جدیدی به سمت استفاده از دادههای حجیم ایجاد شود. این تحقیق درصدد است با استفاده از ابزار سیستم استنتاج فازی عصبی انطباقی[۳] به بررسی دادههای گردآمده از طرح تحول سلامت بپردازد تا ابتدا گروههای مختلف رفتاری را شناسایی نموده و پس از آن در مورد رفتار آتی ایشان نیز پیشبینی نماید. این تحقیق به منظور برنامه-ریزیهای اتی دقیقتر میتواند منشا اثر تلقی شود.
تعیین قیمت اقتصادی خدمات برای انواع گروههای هدف بر اساس گروههای خدمات در طرح تحول سلامت:
هدف از این مطالعه را میتوان اولاً شناخت کامل گروههای خدمات و نیز میزان درآمدها و هزینههای آنها دانست و از سوی دیگر نیز بر اساس ویژگیهای فردی همانند سن، جنسیت، سبک زندگی و … به سویی هدایت نمود که یک میانگین قیمت اقتصادی بدست آید. این عمل گرچه در ظاهر میتواند سبب تمایز شود اما معنای اصلی عدالت که بتوان خدمات با قیمتی مناسب به هر یک از گروههای هدف ارائه نمود را پوشش خواهد داد. استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در کنار درخت تصمیم و نیز روشهای خوشه بندی چون k-means می تواند در این زمنه موثر باشد.
رتبه بندی علل و عوامل موثر در نارضایتی مخاطبان طرح تحول سلامت:
گرچه تاکنون تمجیدهای مختلفی از سوی نهادها و بزرگان کشوری در مورد اجرای مناسب این طرح به میان آمده است اما برای اجرای هر چه بهتر لازم است نقاط ضعف کنونی نیز شناسایی، رتبهبندی و راهکارهایی برای آنها ارائه شود. این مهم به کمک روشهای دستهبندی و خوشهبندی در این حوزه رخ میدهد.
طراحي مدل ساختاری و نقشه اثر بر مبنای دیمتل براي شناسایی عوامل میزان موفقیت پياده سازي سیستمهای اطلاعاتی سلامت
علل و عوامل متعددی میتوانند بر روی موفقیت در یک سیستم اطلاعات سلامت موثر باشند. سوالی که ذهن مدیران و ذینفعان اصلی را به خویش معطوف خواهد ساخت بر این مبنا است که این عوامل به چه صورت یا صورتهایی بر یکدیگر اثر خواهند گذاشت و چه روابطی بین آنها برقرار است. در این تحقیق اولاً از معادلات ساختاری استفاده میشود تا بین این عوامل (متغیرهای مستقل) با موفقیت پروژههای سیستم اطلاعات سلامت (متغیر وابسته)، روابط مشخص شوند و ثانیاً از روش تصمیم گیری چندمعیاری Dematel اسفاده خواهد شد تا بین متغیرهای مستقل نیز روابط و اثرات مشخص شوند. این تحقیق کمک شایانی به شناسایی و کنترل عوامل موثر در مراحل مختلف پروژه خواهد نمود.
[۱] If-then conditions
[۲]به کمک ابزارهای استنتاج نظیر استنتاج فازی
[۳] Adaptive euro-fuzzy inference system (ANFIS)
برای دریافت موضوعات جدیدتر و کامل تر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
کلمات کلیدی: بانک موضوع پایان نامه داده کاوی در حوزه سلامت -بانک موضوعات پایان نامه داده کاوی در حوزه سلامت – موضوع پایان نامه داده کاوی در حوزه سلامت -موضوع جدید پایان نامه داده کاوی در حوزه سلامت -موضوعات پایان نامه داده کاوی در حوزه سلامت – موضوعات جدید پایان نامه داده کاوی در حوزه سلامت