مشاوره و آموزش پایان نامه مهندسی نساجی در مقطع ارشد
مهندسی نساجی اساسا مطالعه انواع پردازش و تولید پارچه نساجی از الیاف نساجی است. به همین ترتیب، این شاخه مهندسی شامل بررسی دقیق مواد شیمیایی و پلیمرها می شود که به تولید پارچه ها می انجامد. با صنعت پوشاک، فرایند رشد مداوم، تقاضا برای پارچه های بادوام، ارزان و راحت نیازمند به این رشته را افزایش داده است. فن آوری برای تبدیل فیبر به نخ و پارچه هدف این شاخه مهندسی است. این رشته دانشجویان را با تمام روش های علمی برای ایجاد پارچه های جدید و سنتی برای لباس و دکور خانه آشنا می سازد. جدا از آن، دامنه مهندسی نساجی همچنین شامل طراحی تمام جنبه های فرآیند فیبر و پوشاک، تعامل مواد با ماشین آلات، ایمنی و بهداشت، کنترل ضایعات و آلودگی و حفظ انرژی در تولید نساجی است. بنابراین، مهندسی نساجی یک زمینه بسیار پویا و چالش برانگیز است و به نظر می رسد که در حوزه های بسیار رقابتی قرار می گیرد. این مجموعه رشته ها و گرایش های مختلفی را در بر می گیرد.
گرایش های رشته مهندسی نساجی
رشته مهندسی نساجی دارای گرایش های مختلفی می باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود:
الياف (Fibers)
این گرایش به تحقیق و پیشرفت فعالیت های نوآورانه نساجی می پردازد. کارکردن با تکنیک های اساسی مانند بافندگی، رنگرزی، چاپ پارچه و فیبر، به دانش آموزان مهارت های لازم را می دهد. همچنین این گرایش به مطالعه تاریخ، تاریخ سیاسی و اجتماعی پارچه می پردازد.
پوشاك (Clothing)
این گرایش جهان پویای صنعت نساجی و پوشاک، از طراحی و توسعه، به تولید، به توزیع و بازاریابی را مورد بررسی قرار می دهد. این گرایش به مطالعه پوشاک و منسوجات می پردازد. دانشجویان چگونگی تولید پوشاک مورد نظر مصرف کنندگان را خفرا می گیرند. دانشجویان نه تنها نحوه طراحی و ساخت لباس، بلکه نحوه تبلیغ و فروش آن را نیز مطالعه خواهند کرد. از کاربردهای این گرایش می توان به طراح مد، خریدار خرده فروشی، مدیر خرده فروشی، خرده فروشان، طراح نساجی، بازاریابی تجسمی اشاره کرد.
ساختارهاي نانوليفي (Nano-filament structures)
شيمي نساجي و رنگ (Textile chemistry and coloration)
این گرایش بر اصول بنیادی علوم پلاستیک، رنگرزی و تکنولوژی، علوم رنگ، شیمی رنگ و تشکیل الیاف تاکید دارد. این گرایش، یک زمینه بسیار تخصصی است که اصول شیمی را به تولید پارچه، از قبیل لباس، مبلمان، تایر، کیسه هوا و خیلی چیزهای دیگر اعمال می نماید.
شیمیدانان نساجی ممکن است محصولات جدیدی را برای برآورده ساختن نیازهای خاص بازار ایجاد کنند یا محصولات موجود را تغییر دهند تا به طور کلی قابل فروش شوند. کاربردهای دیگر این گرایش را می توان در کنندگان بزرگ الیاف، پشم، نخ و منسوجات برای تولید رنگ ها (رنگ ها و رنگدانه ها) مشاهده نمود. تکنولوژیست های رنگ نساجی می توانند رنگدانه ها و رنگ های جدیدی را تولید کنند و اینها را برای خواص هایی مانند رنگ و استحکام و پوشانندگی بررسی کنند.
فناوري (Technology)
این گرایش به درک عمیق خواص مواد به دست آمده برای توسعه و تولید پارچه و تکنولوژی تولید می پردازد. فناوری طیف وسیعی از موضوعات را از جمله شیمی و فیزیک در تولید نساجی و پارچه های مورد استفاده در لباس و طراحی داخلی را پوشش دهد. از کاربردهای این گرایش می توان به تولید کننده نساجی طراحی پارچه، طراح نساجی و طراح داخلی اشاره کرد.
مديريت توليد (Production management)
درس های مربوط به رشته مهندسی نساجی
دروس این رشته در طول تحصیل:
دروس مشترک در گرایش های مختلف مهندسی نساجی:
ریاضی عمومی، فیزیک عمومی،شیمی عمومی، برنامه نویسی کامپیوتر، معادلات دیفرانسیل، آمار و احتمالات مهندسی، محاسبات عددی.
دروس تخصصی گرایش تکنولوژی نساجی:
کارگاه جوشکاری، اصول ساختمانی مواد پلیمری، استاتیک، نقشه کشی صنعتی، ترمودینامیک عمومی، کارگاه ماشین ابزار، علوم الیاف، مقامت مصالح، دینامیک عمومی، کارگاه ریخته گری، فیزیک الیاف، بافندگی حلقوی، ریسندگی، طراحی ماشین، مبانی مهندسی برق، کفپوش های ماشینی، مقدمات بافندگی، ریسندگی نخ های یکسره، تکنیک بافت پارچه، ریسندگی الیاف بلند، کارگاه ریسندگی الیاف بلند، ریسندگی مدرن، کنترل کیفیت آماری، تجزیه فنی بافت پارچه، طرح و محاسبه کارخانه، رنگرزی، چاپ و تکمیل.
دروس تخصصی گرایش نساجی و علوم الیاف:
نقشه کشی صنعتی، ترمودینامیک کاربردی، استاتیک و مقاومت مصالح، شیمی پلیمر، کارگاه جوشکاری، شیمی تجزیه، علوم الیاف، مبانی مهندسی برق، کارگاه ماشین ابزار، اصول مهندسی شیمی، مکانیک سیالات،آزمایشگاه شناسائی الیاف و مواد نساجی، کاربرد ریاضیات در مهندسی شیمی، تکمیل کالای نساجی، ساختمان فیزیکی الیاف، رنگرزی الیاف، رنگرزی الیاف طبیعی، منسوجات بی بافت، اصول شیمی رنگ و مواد واسطه، رنگرزی الیاف مصنوعی، شیمی الیاف طبیعی، فیزیک الیاف، مبانی برق و الکترونیک، اصول تکنولوژی رنگ، تکنیک های رنگرزی چاپ و تکمیل، تکسچرایزینگ، تکنولوژی تولید الیاف، آزمایشگاه کنترل کیفیت کالای تکمیل شده.
دروس اصلی و تخصصی گرایش پوشاک:
شیمی آلی، نقشه کشس صنعتی، ریاضیات مهندسی، انواع پارچه، مبانی مهندسی برق، فیزیک الیاف، تکنولوژی نساجی، تکنیک و تجزیه فنی بافت، مگا ترونیک، تکمیل کالای نساجی، فرآیندهای رنگرزی و چاپ، کنترل کیفیت آماری، کنترل کیفیت پوشاک، اصول حسابداری و هزینه یابی، کنترل رنگ در پوشاک، صنعت پوشاک در جهان، مکانیک ساختمانی نخ و پارچه، اصول طراحی پوشاک، کارگاه اصول طراحی پوشاک، اصول برش و دوخت، مدیریت تولید پوشاک، طرح و محاسبه کاخانه پوشاک، تکنولوژی دوزندگی، ایجاد مشاغل کوچک،دینامیک پارچه/ ماشین، منسوجات بی بافت، تاریخ لباس در ایران، قوانین کار وروابط صنعتی.
نرم افزارهای رشته مهندسی نساجی
نرم افزار جامع رنگرزی و تکمیل، انبار منسوجات هونام، نرم افزار جامع کاتینگ
خدمات گروه تحقیقاتی طلوع
- مشاوره و آموزش رایگان پایان نامه نویسی و پروپوزال نویسی
- مشاوره و آموزش رایگان رساله نویسی و پروپوزال نویسی
- کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی
- کارگاه آموزشی پایان نامه نویسی
- کارگاه آموزشی رساله دکتری
- مشاوره و آموزش رایگان مقاله نویسی
- چاپ کتاب
- ترجمه مقالات به انگلیسی
- مشاوره و آموزش مقاله نویسی ISI، ISC، Scopus، علمی پژوهشی و علمی تخصصی
- مشاوره و آموزش چاپ مقالات ISI، ISC، Scopus، علمی پژوهشی و علمی تخصصی
- مشاوره و آموزش رایگان تحلیل های آماری و نرم افزارهای آماری
- مشاوره و آموزش رایگان الگوریتم های بهینه سازی و کدنویسی
گروه تحقیقاتی طلوع با بیش از یک دهه تجربه و با هدف متحول سازی در زمینه مشاوره و آموزش با همکاری تیم گسترده با تجربه و توانمند دارای آمادگی می باشد. هدف اصلی گروه تحقیقاتی طلوع کمک در راستای مشاوره و آموزش شخصی سازی شده است. برای دریافت مشاوره رایگان همین الان فرم گروه تحقیقاتی طلوع را پر نمایید یا با ما به صورت تلفنی، ایمیلی و حضوری در ارتباط باشید.
همین حالا با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.