مشاوره و آموزش پایان نامه زبان و ادبیات فارسی در مقطع ارشد
ادبیات یکی از انواع هنر محسوب می شود که ابزار آن حروف و کلمات هستند. ادبیات به گویندگان می آموزد چگونه اثری زیبا و تأثیر گذار پدید آورند و به منتقد می آموزد چگونه مؤلفه های مؤثر در زیبایی و تأثیر گذاری را کشف و استخراج کند. بنابراین ما در ادبیات با متن ادبی سر و کار داریم نه هر متن گزارشی و خبری. متون فارسی در گذشته شامل ادبیات تعلیمی، غنایی، حماسی بوده است. متون عرفانی نیز که نمونه های بسیاری در ادبیات فارسی دارد، زیر مجموعه ادبیات تعلیمی و اشعار عرفانی زیر مجموعه ادبیات غنایی محسوب می شوند. شعر و نثر فارسی از حدود اواخر قرن سوم در ایران آغاز شده و تاکنون تحولات زیادی را به خود دیده است. در هر دوره زمانی، سبکی خاص بر ادبیات فارسی حاکم است.
رشته ادبیات دارای گستردگی فراوانی است و می توان ادعا کرد گسترده ترین رشته علمی است که شاخه ها و گرایش های مختلفی را شامل می شود. برخی مباحثی که در این رشته مطرح می شود عبارت است از:
۱- دستور زبان
۲- بدیع
۳-سبک شناسی
۴- تاریخ ادبیات
۵- معانی، مربوط به همکناری واژه ها با یکدیکر و روابط نحوی آنها
۶- بیان شامل چهار حوزه تشبیه، استعاره، مجاز و کنایه
۷- عروض و قافیه
۸- مکتب های ادبی
حیطه های پژوهشی جهت مشاوره و آموزش پروپوزال و پایان نامه رشته زبان و ادبیات فارسی
با توجه به گستردگی رشته ادبیات و موضوعات فراوانی که می توان در این رابطه طرح کرد، باید به موضوعات میان رشته ای جهت مشاوره و آموزش پایان نامه زبان و ادبیات فارسی اشاره کنیم که با توجه به آثار ادبی بسیار ارزشمند فارسی می تواند موضوع پژوهش قرار بگیرد. برای مثال، آثاری چون: شاهنامه، غزلیات حافظ و سعدی، آثار شعرای معاصر و … همگی می تواند از نظر موضوعات اجتماعی و اخلاقی مورد بحث قرار گیرد. مباحثی که ما در ارتباط با این رشته می توانیم مطرح کنیم شامل مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است که در هر یک از آثار ادبی می تواند مورد بررسی قرار گیرد و نکته های تازه ای را از ادبیات فارسی به دست دهد که تا به حال مورد توجه قرار نگرفته است.
برخی از مباحث میان رشته ای زبان و ادبیات فارسی عبارت است از: نقد جامعه شناختی، نقد فمینیستی، نقد روانشناسی. بر همین اساس نظریات تازه ای که در دنیای ادبی غرب مطرح است، می تواند الگویی باشد برای نشان دادن قابلیت های ادبیات فارسی. یکی از موضوعات بسیار پر اهمیت «بینامتنیت» است که می تواند در تمام آثار بر جای مانده از دوره باستان تا کنون مورد توجه قرار گیرد . اساس این بحث این است که هیچ متنی بدون توجه به آثار قبلی پدید نیامده و هر اثر ادبی پیشینه ای دارد. با توجه به این تعبیر می توان دو یا چند اثر ادبی را در دوره های مختلف بررسی کرد و ویژگی های مشترک میان آنها را حاصل بینامتنیت آشکار و پنهان دانست.
در بحث رمان و داستان کوتاه، ادبیات امروز بسیار غنی بوده دارای گستردگی فراوانی است و با توجه به این که کمتر مورد پژوهش قرار گرفته، جای کار فراوانی در زبان و ادبیات فارسی دارد. به طور کلی در حال حاضر با استفاده از نظریه های جدید، می توان متون گذشته و حال را اعم از کلاسیک و نو به شیوه ای تازه و روشمند تحلیل نمود بدون این که کاری تکراری و بی حاصل پدید آمده باشد.
گرایش های رشته زبان و ادبيات فارسی
امروزه رشته ادبیات فارسی در تمامی دانشگاه های ایران و برخی از دانشگاههای جهان تدریس میشود. بیشتر دروس رشته ادبیات شامل نظم فارسي، نثر فارسي، كليات مسائل ادبي است. همچنین اطلاعات کافی در زمینه ی تاريخ ادبيات و دستور زبان در این رشته ضروری است. علاقه مندان به ادبيات كودك و نوجوان نیز میتوانند در این رشته به مطالعه بپردازند.
ادبيات كودك و نوجوان (Child and adolescent literature)
این گرایش از ادبیات فارسی بر روی مطالعه علمی ادبیات نوشته شده برای کودکان و نوجوانان تمرکز دارد. شما مهارت های لازم برای انتقاد در مورد ادبیات کودک و نوجوانان را مورد مطالعه قرار می دهید و مهارت های ادبی را با توجه به فرهنگ، دوره زمانی، نویسنده یا ژانر آن بررسی کنید و توسعه می دهید. شما همچنین نقد ادبی را مطالعه خواهید کرد و درباره نویسندگان کتاب و فیلم های کودکان آموزش هایی را فرا خواهید گرفت. کاربرد این گرایش را می توان در کتابدار، ویراستاری، نشر، نویسندگی، تدریس و مدیریت مدرسه مشاهده نمایید.
ادبيات پايداري (resistance literature)
ادبيات تطبيقي (Comparative literature)
ادبيات عامه (Public literature)
آموزش زبان فارسي (Persian Language Learning)
ادبيات روايي (Narrative literature)
ويرايش و نگارش (Editing and writing)
این گرایش، پتانسیل خلاقانه شما را فعال می سازد و مهارت ها، تخصص و همه آنچه که شما نیاز دارید تا به یک نویسنده حرفه ای و یا ویراستار تبدیل شوید را به شما آموزش می دهد. کاربردهای این گرایش را می توان در نویسندگی، نمایشنامه نویسی، خبرنگاری، روزنامه نگار اینترنتی و روابط رسانه ای مشاهده نمود.
نظريه و نقد ادبي (Theory and literary criticism)
ادبيات معاصر (Contemporary literature)
درس های مربوط به رشته زبان و ادبيات فارسی
دروس این رشته در طول تحصیل:
دروس پایه:
دستورزبان، تاریخ زبان فارسی، مرجع شناسی و روش تحقیق، آیین نگارش و ویرایش، بدیع.
دروس اصلی:
رودکی و منوچهری، فرخی و کسایی، رستم و سهراب، رستم و اسفندیار، قصیده های ناصرو خسرو، اقانی، مسعود سعد، نظامی، مثنوی حدیقه سنایی، بوستان سعدی، غزلیات و قصاید سعدی، حافظ، صائب، تاریخ بیهقی، سیاست نامه و قابوسنامه، کشف الاسرار، کلیله و دمنه، گلستان سعدی، مرصاد العباد، قرائت متون عربی، قواعد عربی، زبان خارجه تخصصی، عروض و قافیه، ادبیات معاصر، متون تفسیری، آشنای با علوم قرآنی، نقد ادبی.
فهرست موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی
گروه تحقیقاتی طلوع برای آشنایی شما عزیزان با حیطه های پژوهشی رشته ادبیات فارسی، لیستی از موضوعات بروز و کاربردی را ارائه می نماید. برای دسترسی به موضوعات پایان نامه و تحقیق مربوطه بر روی هر یک از لینک های زیر کلیک کنید.
موضوع پایان نامه رشته زبان وادبیات فارسی-ادبیات حماسی
موضوع پایان نامه رشته زبان وادبیات فارسی-ادبیات عرفانی
موضوع پایان نامه رشته زبان وادبیات فارسی-ادبیات غنایی
موضوع پایان نامه نامه رشته زبان وادبیات فارسی-ادبیات پهلوی
موضوع پایان نامه رشته زبان وادبیات فارسی-ادبیات تطبیقی
موضوعات پایان نامه رشته ادبیات فارسی-بخش اول
موضوعات پایان نامه رشته ادبیات فارسی-بخش دوم
موضوعات پایان نامه رشته ادبیات فارسی-بخش سوم
موضوعات پایان نامه رشته ادبیات فارسی-بخش چهارم
موضوعات پایان نامه رشته ادبیات فارسی-بخش پنجم
موضوع پایان نامه رشته ادبیات فارسی-بخش ششم
فهرست مطالب آموزشی رشته زبان و ادبیات فارسی
گروه تحقیقاتی طلوع برای آشنایی شما عزیزان با رشته زبان و ادبیات فارسی، لیستی از مطالب آموزشی بروز و کاربردی را ارائه می نماید. برای دسترسی به این مطالب بر روی لینک زیر کلیک کنید.
فهرست مطالب آموزشی رشته زبان و ادبیات فارسی
خدمات گروه تحقیقاتی طلوع
- مشاوره و آموزش رایگان پایان نامه نویسی و پروپوزال نویسی
- مشاوره و آموزش رایگان رساله نویسی و پروپوزال نویسی
- کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی
- کارگاه آموزشی پایان نامه نویسی
- کارگاه آموزشی رساله دکتری
- مشاوره و آموزش رایگان مقاله نویسی
- چاپ کتاب
- ترجمه مقالات به انگلیسی
- مشاوره و آموزش مقاله نویسی ISI، ISC، Scopus، علمی پژوهشی و علمی تخصصی
- مشاوره و آموزش چاپ مقالات ISI، ISC، Scopus، علمی پژوهشی و علمی تخصصی
- مشاوره و آموزش رایگان تحلیل های آماری و نرم افزارهای آماری
- مشاوره و آموزش رایگان الگوریتم های بهینه سازی و کدنویسی
گروه تحقیقاتی طلوع با بیش از یک دهه تجربه و با هدف متحول سازی در زمینه مشاوره و آموزش با همکاری تیم گسترده با تجربه و توانمند دارای آمادگی می باشد. هدف اصلی گروه تحقیقاتی طلوع کمک در راستای مشاوره و آموزش شخصی سازی شده است. برای دریافت مشاوره رایگان همین الان فرم گروه تحقیقاتی طلوع را پر نمایید یا با ما به صورت تلفنی، ایمیلی و حضوری در ارتباط باشید.
همین حالا با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.