در این سبک که بیشتر در علوم انسانی به کار می رود، از ذکر نام خانوادگی مولف و شماره صفحه درون پرانتز در متن استفاده می شود و منبع کامل در پایان کارنوشت یا مقاله آورده می شود.
ابتدا نام خانوادگی و نام مولف یا ویراستار را بیاورید و نقطه بگذارید؛ بعد عنوان کتاب را به صورت ایتالیک بیاورید و نقطه بگذارید؛ سپس اگر کتاب دارای ویراستار، مترجم، یا گردآورنده بود، نام او را ذکر کنید و در پایان نیز اطلاعات مربوط به ناشر از جمله مکان نشر: نام ناشر، و تاریخ نشر را بیاورید.
نمونه فارسی:
مامفورد، لوئیس. بزرگراه و شهر. نیویورک: هارکوت بریس و ورلد، ۱۹۶۳ .
—. بزرگراه در سراسر جهان. نیویورک: پرنتیس، ۱۹۶۷ .
شیلد، جی، و دیگران. دسیسه ی بیزانس: تاریخ گذر انگلیسی. هارتفورد: مرجانسرپی، ۲۰۰۴ .
نمونه انگلیسی:
Mumford, Lewis, The Highway and the city. New York: Harcourt Brace and World, 1963.
—. Highways Around The world. New York: prentice, 1967.
اگر از فصل ها یا بخش هایی از کارهای ویراستاری شده ای که فصل ها یا بخش های دارای عنوان منفرد و مولف جداگانه ای بودند که در یک مجموعه یا کتاب مرجع ویراستاری شده توسط دیگران آمده اند استفاده کردید، ابتدا نام خانوادگی و نام مولف آن بخش یا فصل را بیاورید و نقطه بگذارید؛ بعد عنوان آن فصل یا بخش را درون گیومه ذکر کنید و نقطه بگذارید، سپس عنوان اثر اصلی را به صورت ایتالیک بنویسید و پس از نقطه، نام و نام خانوادگی ویراستار را بیاورید و در پایان اطلاعات مربوط به مکان نشر: نام ناشر، تاریخ، و شماره ی صفحه را ذکر کنید.
نمونه فارسی:
والسینر، جان. “نقش پدر در شبکه ی اجتماعی یک کودک شوروی.” نقش پدر در رشد کودک. ویراستار مایکل ای لامب. نیویورک: ویلی، ۲۰۱، ۱۹۸۱- ۱۸۷ .
نمونه ی انگلیسی:
Valsiner, Jaan. ” The Fatrer̛ s Role in Social Network of a Soviet Child”. Role of The Father in Child Development. Ed. Micheal E. Lamb. New York: Wiley, 1981.187-201.
ابتدا نام خانوادگی و نام مولف را بیاورید و نقطه بگذارید؛ بعد عنوان مقاله را درون گیومه بنویسید و نقطه بگذارید؛ سپس نام نشریه را به صورت ایتالیک بنویسید و به دنبال آن تاریخ انتشار را بیاورید و دو نقطه بگذارید و پس از آن شماره صفحه را ذکر کنید.
نمونه فارسی:
پرین، دینا، “ازدواج در دهه ی ۹۰”. نیویورک ۲ ژوئن ۱۹۹۰: ۴۵- ۴۰ .
نمونه انگلیسی:
Prin, Dinah.” Marriage in the 90s”. New York 2 June 1990: 40-45.
ابتدا عنوان منبع (برنامه، پخش، فیلم و غیره) را به صورت ایتالیک نوشته و بعد نقطه بگذارید؛ بعد شکل انتشار آن را بنویسید و نقطه بگذارید. سپس نام کارگردان، تهیه کننده یا نویسنده را بیاورید و بعد کاما بگذارید و بعد نام منتشر کننده را بیاورید و کاما بگذارید و آنگاه انتشار یا پخش را بنویسید و در پایان مقدار زمان آن را بیاورید.
نمونه فارسی:
آفرینش در برابر تکامل: “مبارزه ی کلاس درس”. نوار ویدئویی. کارگردان ریال ویلسون، PBS ویدئو، ۱۹۸۲٫ (MLA) 58 دقیقه.
نمونه انگلیسی:
Creation Vs Evolution:” Battle Of The Classroom.” Videocassette. Dir. Ryall Wilson, PBS Video, 1982. (MLA) 58 min.
ابتدا نام خانوادگی و نام مولف، ویراستار، جمع آوری کننده، یا مترجم را نوشته و اگر نام آنها مشخص نبود عنوان منبع را بنویسید و نقطه بگذارید؛ بعد نام منبع را بیاورید؛ سپس تاریخ انتشار اثر یا آخرین تجدید نظر یا ارائه را بیاورید و آنگاه شماره صفحه، بخش، یا بند را بعد از دو نقطه بیاورید و بعد نقطه بگذارید؛ بعد از نقطه نام موسسه یا سازمان یا دارنده ی وب سایت را بنویسید؛ در پایان نیز تاریخ دسترسی به منبع و نشانی الکترونیک آن را ذکر کنید.
نمونه فارسی:
فیتر، کریس. “نکتورن شاعری: از درون مایه ی قدیمی تا گونه ی رنسانسی”. مطالعات ادبی پیش نوین ۱/۳ (سپتامبر۱۹۷۷): ۶۰ پارس. ۴ مارس. ۲۰۰۴ .
www.humanities.Ualberta.ca/emls/3-2/fithnoct.html.
نمونه انگلیسی:
Fitter, chris. ” The poetic Nocturne: From Ancient Motif to Renaissance Genre”. Early Modern Literary Studies 3.1 (sept. 1997): 60 pars. 4mars 2004. www.humanities.Ualberta.ca/emls/03-2/fithnoct.html.
ابتدا نام خانوادگی و نام ارائه دهنده رساله را بنویسید و نقطه بگذارید. بعد عنوان رساله را درون گیومه بیاورید و نقطه بگذارید .سپس اطلاعات مربوط به دانش آموختگی از جمله دانشگاه محل تحصیل و تاریخ دفاع را بیاورید.
نمونه فارسی:
دارلینگ، چارلز دبلیو. “احترام بخش واقعی: شعر ریچارد ویلبر”. رساله در دانشگاه CT، ۱۹۷۷ .
دارلینگ، چارلز دبلیو. “احترام بخش واقعی: شعر ریچارد ویلبر”. رساله در دانشگاه CT، ۱۹۷۷٫ هارتفورد: انتشارات مرگانسر، ۱۹۷۹ .
نمونه انگلیسی:
Darling, Charles W.” Giver of Due Regard: The poetry of Richard Wilbur “. Diss. U. of CT, 1977.
Darling, Charles W.” Giver of Due Regard: The poetry of Richard Wilbur “. Diss. U. of CT, 1977. Hartford: merganser press, 1979.