مشاوره و آموزش پایان نامه بهداشت و كنترل كيفی مواد غذايی در مقطع ارشد
این رشته به مطالعه ایمنی و کیفیت غذایی می پردازد. دانشجویان این رشته به مطالعه پردازش و بسته بندی مواد غذایی بر اساس استانداردهای مواد غذایی دولت می پردازند. کاربردهای این رشته را می توان در صنایع مختلف، از جمله کارخانه های تولید مواد غذایی، شرکت های مواد غذایی و یا انبار مواد غذایی مشاهده کرد. دیگر کاربردهای این را می توان در ممیزی های ایمنی، آموزش کارکنان یا مشتریان در مورد ایمنی مواد غذایی، حل مشکلات و پاسخ به شرایط اضطراری ایمنی مشاهده کرد. گروه تحقیقاتی طلوع با به کارگیری اساتید مجرب، متعهد و متخصص خدمات مشاوره و آموزش پایان نامه بهداشت و كنترل كيفی مواد غذايی را با بالاترین کیفیت ارائه می دهد.
بخشی از درس های مربوط به رشته بهداشت و كنترل كيفی مواد غذايی
آلودگی محیطی مواد غذایی، سیستم های مدیریت ایمنی غذا، روش های نمونه برداری مواد غذایی، ایمنی و کیفیت گوشت و فرآورده ها، ایمنی و کیفیت میکروبی مواد غذایی، ایمنی شیمایی مواد غذایی، بهداشت و ایمنی شیر و فرآورده ها، ایمنی غلات، میوه و سبزی، پروژه و سمینار
خدمات گروه تحقیقاتی طلوع
- مشاوره و آموزش رایگان پایان نامه نویسی و پروپوزال نویسی
- مشاوره و آموزش رایگان رساله نویسی و پروپوزال نویسی
- کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی
- کارگاه آموزشی پایان نامه نویسی
- کارگاه آموزشی رساله دکتری
- مشاوره و آموزش رایگان مقاله نویسی
- چاپ کتاب
- ترجمه مقالات به انگلیسی
- مشاوره و آموزش مقاله نویسی ISI، ISC، Scopus، علمی پژوهشی و علمی تخصصی
- مشاوره و آموزش چاپ مقالات ISI، ISC، Scopus، علمی پژوهشی و علمی تخصصی
- مشاوره و آموزش رایگان تحلیل های آماری و نرم افزارهای آماری
- مشاوره و آموزش رایگان الگوریتم های بهینه سازی و کدنویسی
گروه تحقیقاتی طلوع با بیش از یک دهه تجربه و با هدف متحول سازی در زمینه مشاوره و آموزش با همکاری تیم گسترده با تجربه و توانمند دارای آمادگی می باشد. هدف اصلی گروه تحقیقاتی طلوع کمک در راستای مشاوره و آموزش شخصی سازی شده است. برای دریافت مشاوره رایگان همین الان فرم گروه تحقیقاتی طلوع را پر نمایید یا با ما به صورت تلفنی، ایمیلی و حضوری در ارتباط باشید.
همین حالا با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.