همراهان گرامی، امروز می خواهیم نمونه های دیگری از شیوه عملی مقاله نویسی را برای شما عزیزان ارائه دهیم.
روابط بین دختران و پسران و به طور کلی بین زن و مرد از ابتدای پیدایش بشر وجود داشته و به نظر می رسد این گرایش در ابتدا به صورت غریزی و ارضای نیاز های جنسی و تولید مثل صورت گرفته باشد. اما، با گذر زمان و تشکیل خانواده و کنترل این نیازها، این روابط شکل خاص تری به خود گرفته است. بسیاری از کشورهای صنعتی و غربی، چون اعمال کنترل بر غریزه های فطری را مناسب نمی دانند، بنابراین، با تعیین حداکثر درجه آزادی برای اعمال این روابط، البته در حدی که مخل آزادی دیگران نباشد، به بسیاری از مشکلات مربوط به سرکوب جنسی فائق آمده اند.
شاید در یک کلام بتوان گفت که طرح آزادی های جنسی نزد این کشورها و فرهنگ ها به علت عدم مغایرت آن با فرهنگ عمومی حاکم کار سخت و دشواری نبوده باشد. بنابراین، به راحتی توانسته اند تمایلات فطری را با فرهنگ موجود و شرایط ساختارهای جبری هماهنگ سازند. اما، در کشور ما هماهنگی این امر با توجه به معیارهای اسلامی و معتقدات سنتی قابل پذیرش نیست. پس، می توان در این جا این پرسش را مطرح کرد که آیا سطح کلان با متغیرهایی همچون رسانه های گروهی در سطح داخلی و خارجی، فرهنگ و مذهب ایرانی و خارجی و الگوها و الگوسازی یعنی جامعه و یا سطح ساختارهای جبری برای بروز گرایش های ذاتی فرد یعنی سطح خرد با متغیرهایی همچون سن، جلب توجه، زیبایی شناختی، رقابت، نیل به هدف، جبران کمبودهای عاطفی، تعارض و مقابله با شرایط موجود باز یا آماده است یا بین این دو تعارض هایی وجود دارد که می بایست مورد رسیدگی قرار گیرد؟
اگر بخواهیم با تحلیلی ساختاری به پرسش های فوق پاسخ دهیم، لازم است وجود دو سطح در فرهنگ یعنی فرهنگ مادی و غیر مادی و میزان همخوانی یا تعارض موجود بین این دو را شناسایی و در راستای نزدیکی به هم عمل نماییم.
آیا بین فرهنگ سنتی و مذهبی ایران و سطح مادی فرهنگ یا فن آوری و سرعت ورود آن ها رابطه وجود دارد؟ تا چه اندازه رسانه های گروهی بر رفتار یا فرهنگ موثر بوده و نقش کدام بیشتر یا کمتر است؟ در این راستا، رسانه های گروهی را می توان در دو سطح رسانه های گروهی ایران نظیر صدا و سیما، مطبوعات و غیره و رسانه های گروهی خارجی نظیر ماهواره و مجله های خارجی و نیز اینترنت، هم سایت های ایرانی و هم خارجی، مورد بررسی قرار داد.
در این زمینه می توان این مسأله را مطرح کرد که افراد بیشتر به کدام یک از این ابزارها و رسانه ها تمایل دارند و چه رابطه ای بین آنها و تمایلات افراد به جنس مخالف یا همجنس و زمینه های آن ها نظیر جنسی و غیر جنسی، به فرهنگ خودی یا خارجی، به مذهب و میزان پذیرش آن وجود دارد؟ در راستای تمایلات جنسی می توان به بروز ازدواج بین افراد، ارضای نیازهای کلامی و عاطفی و در راستای تمایلات غیر جنسی می توان به انجام کارهای گروهی علمی، مباحثه های علمی و دانشگاهی و دوستی و غیره اشاره کرد. بنابراین، با توجه به مسائل مذکور، در این پژوهش این مسأله مطرح است که نوع گرایش رفتاری دختران و پسران چیست و چه علت هایی می تواند داشته باشد و برای بروز این رفتارها چگونه عمل می کنند؟