مشاوره و آموزش پایان نامه مهندسی هوا و فضا در مقطع ارشد
این رشته دانشجویان را با مهارت هایی برای حل حتی پیچیده ترین چالش ها در طراحی، نیروی دریایی، و سیستم های هواپیما و / یا ابررایانه تجهیز می کند. این رشته به تحقیق، تجزیه و تحلیل، طراحی، ساخت، توسعه و آزمایش هواپیما، فضاپیما و سلاح می پردازد. مهندسان هوا فضا که بر هواپیما تمرکز می کنند، مهندسان هواپیما هستند؛ کسانی که بر فضاپیما متمرکز هستند، مهندسان سفینه نامیده می شوند.
کاربردهای این رشته را می توان در مشاغلی مانند مهندس هوافضا، مهندس طراح، مهندس تعمیر و نگهداری، مهندس سیستم های تولید، مهندس مواد و مهندس مکانیک مشاهده کرد. گروه تحقیقاتی طلوع با به کارگیری اساتید مجرب، متعهد و متخصص خدمات مشاوره و آموزش پایان نامه مهندسی هوا و فضا را با بالاترین کیفیت ارائه می دهد.
گرایش های مختلف رشته مهندسی هوا و فضا
رشته مهندسي هوافضا دارای گرایش های مختلفی می باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود:
جلوبرندگي (Augmentation)
ديناميك پرواز و كنترل (Flight and Control Dynamics)
این گرایش هم دانش بنیادی و هم کاربردی را برای درک جریان هوا، دینامیک و کنترل و روش های مدل سازی محاسباتی هواپیما/سفینه فراهم می کند. این گرایش شما را با تجربه عملی در اندازه گیری، تجزیه و تحلیل، مدل سازی و شبیه سازی جریان هوا و وسایل نقلیه هوایی آشنا می سازد.
سازه هاي هوايي (Air Structures)
آئروديناميك (Aerodynamics)
رفتار آیرودینامیکی تاثیر عمده ای در طراحی هواپیماها دارد. این گرایش به مطالعه چگونگی پیش بینی رفتار آیرودینامیکی یک هواپیما و وسایل نقلیه دیگر می پردازد. بیشترین کاربرد این گرایش در طراحی هواپیما/فضاپیما می باشد.
مهندسي فضايي (Space engineering)
مهندسی فضا عمدتا به طراحی، ساخت و نگهداری هواپیماها، فضاپیماها، موشک ها و سیستم های سلاحی می پردازد. تمرکز اصلی می تواند شامل ایمنی پرواز، راندمان سوخت، هزینه های عملیاتی و اثرات زیست محیطی باشد.
سوانح هوايي و صلاحيت هاي پروازي (Air disasters and flight qualifications)
مهندسي فناوري ماهواره (Satellite technology engineering)
مهندسی ماهواره دانشجویان را برای طراحی سیستم های فضاپیمایی و مهندسی آن، آماده می کند. البته، زیر سیستم های مشخصی نظیر قدرت، ساختار، ارتباطات و کنترل را در اختیار شما قرار می دهد و مطالعات مهندسی مورد نیاز برای ادغام این زیرسیستم ها به یک ماهواره را نیز تجزیه و تحلیل می کند. بحث در مورد محیط عملیاتی فضاپیما و مکانیک مدار به دانشجویان کمک می کند تا نیازهای عملکردی و پارامترهای اصلی طراحی سیستم های ماهواره ای را درک کنند. کاربرد این رشته را می توان در معاونت مهندس فضایی، تکنسین هوا فضا و متخصص در سازمان های فضایی مشاهده نمود.
درس های مربوط به رشته مهندسی هوا و فضا
بخشی از درس های این رشته در طول تحصیل به صورت زبر می باشد:
دروس اصلی:
نقشه کشی، استاتیک، مقدمه ای بر مهندسی هوا و فضا، مکانیک سیالات، ریاضی مهندسی، دینامیک، ترمودینامیک، مبانی برق، ارتعاشات، مقاومت مصالح، کنترل اتوماتیک، علم مواد، انتقال حرارت، آزمایشگاه موتور انتقال.
دروس تخصصی:
آیرودینامیک، مکانیک پرواز، آزمایشگاه آیرودینامیک، طراحی هواپیما، تحلیل سازه ها، اصول جلوبرندگی، زبان تخصصی، طراحی سازه های هوایی، پروژه.
نرم افزارهای رشته مهندسی هوا و فضا
نرمافزار کامسول مولتیفیزیکس، نرمافزار فلومستر(Mentor Graphics Flowmaster)، نرم افزار آموزشی توربین گاز (Oxford ATPL Gas Turbine Engines)، نرمافزار سیاف توربو (CFturbo)، نرمافزارمتلب (MATLAB)، نرم افزار فلوئنت (FLUENT)، نرم افزار کتیا (CATIA)، نرمافزار اِن ایکس (NX)،و…
- مشاوره و آموزش رایگان پایان نامه نویسی و پروپوزال نویسی
- مشاوره و آموزش رایگان رساله نویسی و پروپوزال نویسی
- کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی
- کارگاه آموزشی پایان نامه نویسی
- کارگاه آموزشی رساله دکتری
- مشاوره و آموزش رایگان مقاله نویسی
- چاپ کتاب
- ترجمه مقالات به انگلیسی
- مشاوره و آموزش مقاله نویسی ISI، ISC، Scopus، علمی پژوهشی و علمی تخصصی
- مشاوره و آموزش چاپ مقالات ISI، ISC، Scopus، علمی پژوهشی و علمی تخصصی
- مشاوره و آموزش رایگان تحلیل های آماری و نرم افزارهای آماری
- مشاوره و آموزش رایگان الگوریتم های بهینه سازی و کدنویسی
گروه تحقیقاتی طلوع با بیش از یک دهه تجربه و با هدف متحول سازی در زمینه مشاوره و آموزش با همکاری تیم گسترده با تجربه و توانمند دارای آمادگی می باشد. هدف اصلی گروه تحقیقاتی طلوع کمک در راستای مشاوره و آموزش شخصی سازی شده است. برای دریافت مشاوره رایگان همین الان فرم گروه تحقیقاتی طلوع را پر نمایید یا با ما به صورت تلفنی، ایمیلی و حضوری در ارتباط باشید.
همین حالا با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.