در این بخش قصد داریم به ارائه حیطه های پایان نامه و تحقیق رشته مهندسی علوم کشاورزی گرایش صنایع غذایی بپردازیم:
- نانو ریز پوشانی ترکیبات زیست فعال نظیر عصاره و اسانس های گیاهی.
- غنی سازی فرمولاسیون محصولات مختلف نظیر کیک، بیسکویت، پنیر، ماست و … توسط افزودنی های مختلف (نشاسته مقاوم، فیبر های رژیمی و …).
- تعیین فرمولاسیون و بهینه یابی فرمولاسیون محصول غذایی با استفاده از نرم افزار Design of Experiment.
- مدل سازی نتایج آزمون ها با استفاده از نرم افزار Design of Experiment و تعیین تیمار های بهینه.
- تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره و اسانس های گیاهی.
- تعیین اثر آنتي اكسيداني انواع اسانسهای گیاهی بر روی انواع مواد غذایی مانند انواع روغنها، دوغ، سوسیس و کالباس و…
- تاثیرخاصیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی انواع گیاهان دارویی و یا میوه ها بر روی کلسترول، تری گلیسرید، میزان قندخون ناشتا، فشار خون، وزن و … بیماران مبتلا به انواع بیماریهای مانند بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمیا.
برای دریافت موضوعات جدیدتر و کامل تر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.