در این بخش قصد داریم به ارائه حیطه های پایان نامه و تحقیق رشته مهندسی علوم کشاورزی گرایش صنایع غذایی بپردازیم:
- بررسی میزان ژن های ویرولانس در میوه های پوسیده در منطقه شمال کشور.
- بررسی خواص فیزیکوشیمیایی گوشت های مرغ با پوشش کیتوزان و گلاب.
- بررسی اثرگذاری و جایگزینی گندم به جای ذرت در جیرههای غذایی بر میزان کلسترول تخم مرغ در مرغان بومی و تخمگذار.
- تأثیر زمان برداشت و شرایط استخراج بر بازده و خصوصیات سلولز حاصل از ضایعات پسته.
- بررسی اثر تخمیر بر ارزش تغذیهای غذاهای سنتی استان خراسان و تعیین میکروارگانیسمهای غالب در آنها.
- تعیین مناسبترین نسبت اوره و ملاس در کارخانجات آرد گندم.
- بررسی فعالیت ضد قارچی باکتریهای آغازگر بومی گیاهان جنگل بر علیه قارچهای عامل فساد مواد غذایی.
- تولید و ارزیابی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی پروتئین و غنیسازی ماست های لبنی.
- تولید ماست فراسودمند غنی شده با جوانه برنج.
- شناسایی عوامل موثر بر ظرفیت تولید صنایع غذایی و آشامیدنی و ارائه استراتژیهای مناسب در راستای بهبود وضعیت این صنایع(مطالعه موردی: استان قزوین).
- نانو ریز پوشانی ترکیبات زیست فعال نظیر عصاره و اسانس های گیاهی.
- غنی سازی فرمولاسیون محصولات مختلف نظیر کیک، بیسکویت، پنیر، ماست و … توسط افزودنی های مختلف (نشاسته مقاوم، فیبر های رژیمی و …).
- تعیین فرمولاسیون و بهینه یابی فرمولاسیون محصول غذایی با استفاده از نرم افزار Design of Experiment.
- مدل سازی نتایج آزمون ها با استفاده از نرم افزار Design of Experiment و تعیین تیمار های بهینه.
- تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره و اسانس های گیاهی.
- تعیین اثر آنتي اكسيداني انواع اسانسهای گیاهی بر روی انواع مواد غذایی مانند انواع روغنها، دوغ، سوسیس و کالباس و…
- تاثیرخاصیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی انواع گیاهان دارویی و یا میوه ها بر روی کلسترول، تری گلیسرید، میزان قندخون ناشتا، فشار خون، وزن و … بیماران مبتلا به انواع بیماریهای مانند بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمیا.
برای دریافت موضوعات جدیدتر و کامل تر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.