مطالب آموزشی زیست شناسی
منشأ و طبقه بندی آمین های بیوژنیک
آذر ۲۳, ۱۳۹۵
مطالب آموزشی زیست شناسی
استانازول
آذر ۲۳, ۱۳۹۵
مطالب آموزشی زیست شناسی

مطالب آموزشی زیست شناسی

در حال حاضر يکي از مشکلات نان، کيفيت آن مي­ باشد که تاثير قابل ملاحظه ­اي در بروز ضايعات آن دارد. نان سنگک در ميان نان­ هاي سنتي ديگر، به لحاظ ارزش غذايي و ويژگي­ هاي حسي از جايگاه خاصي برخوردار است، ولي متاسفانه به دليل سرعت بالاي روند بياتي از ماندگاري کوتاهي برخوردار مي­ باشد. روش­هاي تولید، روشهاي بسته­ بندي و نگهداري از وقوع آن جلوگیري شود. علت بیات شدن نان را در اوایل از دست دادن آب آن می­ دانستند و ثابت شده که مقدار آب آزاد در نان بیات شده کمتر است. در حالی که بعدها ثابت شد که حتی در صورت نگهداري در شرایط مرطوب هم نان بیات می­ شود. برخی دیگر از متخصصین بیات شدن نان را نوعی تغییر سیستم کلوئیدي مانند آنچه که در اثر مرور زمان در ژل­ها ایجاد شده و موجب تبدیل آن­ها به حالت جامد می­ شود و یا موجب دو فاز شدن سیستم­ هاي کلوئیدي مایع می ­گردد دانسته ­اند.

TMRG
TMRG
گروه تحقیقاتی طلوع با هدف ارائه آموزش و مشاوره با روش های نوین در زمینه رشته های علوم انسانی، علوم پایه و رشته های فنی و مهندسی پایه گذاری شده است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

64 + = 73